Zoeken

Terug naar resultaatlijst

Act-Hib, 10 microgram/0,5 ml poeder en oplosmiddel voor oplossing voor injectie

Rubriek 1 van de bijsluiter:

1. Wat is Act-HIB en waarvoor wordt dit middel gebruikt?


Act-HIB, geconjugeerd Haemophilus influenzae type b vaccin, is een bacterieel vaccin voor de inenting van zuigelingen en jonge peuters tegen infecties veroorzaakt door Haemophilus influenzae type b, zoals bacteriële hersenvliesontsteking, bloedvergiftiging, ontsteking van de strottenhoofdklep, ontsteking van het onderhuidse bindweefsel en gewrichtsontsteking.Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.

Het kan voorkomen dat uw ziekte/klacht niet wordt genoemd in de gedrukte bijsluiter van het medicijn dat de arts aan u voorschrijft. Dit komt voor bij medicijnen waarvoor een octrooi van een andere vergunninghouder geldt op het gebruik van het middel bij uw ziekte/klacht. De fabrikant van het medicijn mag dit gebruik dan niet vermelden in de gedrukte bijsluiter. In dat geval staat er in de bijsluiter die u hier kunt downloaden een sterretje achter deze ziekte/klacht. Op de pagina Vragen en antwoorden over gebruiksoctrooien en bijsluiters vindt u hierover meer informatie.

Patiëntenbijsluiter Samenvatting van de productkenmerken (SmPC) SmPC Datum van herziening van de tekst: Laatste gedeeltelijke wijziging betreft de rubrieken 4.8, 6.1 en 7: 16 mei 2018

Registratienummer: RVG 17508
ATC: J07AG01 - Hemophilus Influenzae B, Purified Antigen Conjugated
Datum verstrekking handelsvergunning: 02 december 1993
Handelsvergunning houder: Sanofi Pasteur Europe
14 Espace Henry Vallée
69007 LYON (FRANKRIJK)
Niet beschikbaar