Zoeken

Terug naar resultaatlijst

Alutard SQ Wespengif 100 - 100.000 SQ-E/ml, suspensie voor injectie

Rubriek 1 van de bijsluiter:

1. Wat is Alutard SQ Wespengif en waarvoor wordt dit middel gebruikt?


Alutard SQ Wespengif bevat wespengif. Een behandeling met Alutard SQ Wespengif is bedoeld om uw overgevoeligheid voor insectengif te verlagen en daarmee allergische klachten te verminderen.

Alutard SQ Wespengif is een geneesmiddel voor de behandeling van algemene allergische reacties ten gevolge van een steek van een wesp, nadat met behulp van huidtesten of laboratoriumonderzoek is komen vast te staan dat u allergisch bent voor het wespengif.

Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken.Omdat een parallel geïmporteerd product geen eigen SmPC heeft, wordt de SmPC van het referentieproduct getoond. Bepaalde productkenmerken (o.a. hulpstoffen) van het referentieproduct kunnen echter verschillen van die van het parallelproduct. In de patiëntenbijsluiter staat de exacte samenstelling van het parallelproduct. Indien hieronder geen SmPC wordt getoond, betekent dit dat de handelsvergunning van het referentieproduct is ingetrokken.


Patiëntenbijsluiter Samenvatting van de productkenmerken (SmPC) SmPC Datum van herziening van de tekst: Laatste gedeeltelijke wijziging betreft de rubrieken 1, 2, 4.2 t/m 4.6, 4.8, 5.1, 6.1, 7, 8 en 9: 7 februari 2018.

Registratienummer: RVG 125992//121481
ATC: V01AA07 - Insects
Land van herkomst: Slowakije
Startdatum van het bereik datum verstrekking handelsvergunning 30 december 2019
Handelsvergunning houder: Medcor Pharmaceuticals B.V.
Artemisweg 232
8239 DE LELYSTAD
Niet beschikbaar